Algemene informatie

Over Galbin

Al sinds Galbin 12 jaar is, is hij iedere dag bezig met sport. Na enkele jaren in het buitenland op hoog niveau honkbal te hebben gespeeld, heeft hij vanwege een blessure een punt moeten zetten achter zijn honkbal carrière.

Een echte sporter gaat niet met de pakken neer zitten en zo heeft Galbin dat ook niet gedaan. Vrijwel direct daarna is hij begonnen met fitness en ook hierin is hij wedstrijden gaan doen en hij heeft hij mooie titels behaald.

Door de jaren heen heeft hij zich steeds verder ontwikkeld. Zijn ruime kennis en ervaring in combinatie met de drive om mensen te helpen heeft er tot geleid dat Galbin coach is geworden.

En ook hier gaat hij er weer 100% voor! Inmiddels zijn we meer dan 100 atleten en prachtige transformaties verder.

Galbin heeft een team met 3 andere coaches die geselecteerd zijn op hun ervaring en die dezelfde instelling hebben: 100% doelen behalen en persoonlijk contact staat hoog in het vaandel.

Eigen supplementenlijn

‘Het is een droom die uitkomt!’ Een eigen supplementenlijn met producten waar wij 100% achter staan. De beste kwaliteit voor een marktconform prijs. De eiwitten zijn zelf ontwikkeld en samengesteld, hier hebben wij veel aandacht aan besteed. We hebben marktonderzoek gedaan en hebben geluisterd naar jullie mening! Zo hebben wij de perfecte samenstelling en smaak kunnen ontwikkelen, waar jij nu van kunt genieten! Hoge eiwitten en de smaken zoals de ‘natuurlijke’ smaken ook zijn, geen zeep/chemische smaken! Onze fabriek zit in Nederland en staat bekend om het produceren van de meest hoogwaardige eiwitten en beste kwaliteit supplementen.

We hebben al erg goede reacties terug gekregen van onze klanten dat de eiwitten ontzettend lekker zijn en daar doen we het voor!

Sportkleding

De kledinglijn van GE Nutrition is waar wij voor staan: sportief, hoge kwaliteit en exclusiviteit. Wij vinden het belangrijk dat je je fijn voelt in de sportkleding die je draagt, waar je ook komt of bent. De hoge kwaliteit van de stoffen is een must. Elk kledingstuk van GE Nutrtion bevat het unieke logo. We horen terug van onze klanten dat de kleding lekker zit en gemaakt is van mooie stoffen, dat is voor ons het aller belangrijkste!

(Online) Coaching en personal training

Wil jij vet verliezen, fitter worden, juist in spiermassa aankomen of wil je gewoon lekkerder in je vel zitten en trots op jezelf zijn als je in de spiegel kijkt?

Veel mensen krijgen zichzelf er niet toe gezet om hun doelen te behalen. Niet omdat ze het niet willen, maar omdat ze niet weten hoe of ze hebben te weinig motivatie

Het lukt vaak enkele weken om goed te sporten en gezond te eten maar toch vallen ze vaak snel terug in oude patronen. En dat is frustrerend en demotiverend.

Ben jij er klaar mee om steeds maar opnieuw te blijven proberen en aan te blijven sukkelen zonder écht resultaat te zien?

Ben jij klaar voor verandering en wil jij maximaal resultaat behalen? Dan zit je hier goed!

Alles voor resultaat!

– Jouw transformatie is mijn visitekaartje!

Iedere transformatie is voor mij een visitekaartje. Alleen de succesverhalen en mooie transformaties zorgen ervoor dat er meer mensen zijn die ik mag helpen.

Dit is de reden waarom ik liever 50 mensen op 100% coach dan 100 mensen op 50%. 

– Persoonlijke begeleiding

Bij de check-up of bij een personal training wil ik face to face kunnen zien hoe het écht met je gaat. Ook kan ik via de GE-app bijhouden hoe het met je progressie is. Zie ik geen progressie? Dan vraag ik je waardoor dat komt en dan kunnen we indien nodig je voeding of trainingen gaan aanscherpen waardoor jij altijd progressie boekt. Ik ben er voor jou op de momenten waarop jij een coach nodig hebt!


– Ieder schema is maatwerk 

Ieder lichaam is uniek en dus ook ieder lichaam verdiend een unieke aanpak. De verschillende lichaamstypen, dagelijkse routines en bezigheden, allergieën, de voorkeur voor voeding hebben en natuurlijk de doelstellingen hebben allemaal invloed op de aanpak. 


– Espinosa Coaching App met alle functies die je nodig hebt

Zodra we samen aan de slag gaan ontvang je als atleet ook GRATIS toegang tot de Espinosa Coaching app. Deze app ondersteunt ons bij het behalen van maximaal resultaat! De app is super makkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat ik op ieder moment van de dag kan inzien hoe we ervoor staan. 

Voor ieder goal de juiste coaching op maat!

Of je nou vet wil verliezen, fitter wil worden of juist spiermassa aan wil komen, bij mij ben je in goede handen! 

  • Lekkere maaltijden (eet niets wat je niet lust)
  • Snelle voorbereiding (alle maaltijden zijn binnen 5 minuten klaar)
  • Voldoende afwisseling (je hoeft niet maandenlang hetzelfde te eten)
  • Persoonlijke coaching (altijd persoonlijk contact en maatwerk)

Veel mensen denken dat afvallen of aankomen heel zwaar is, maar dit hoeft zeker niet zo te zijn.
Het draait allemaal om de juiste balans.

⚠️ Let op, ik coach niet iedereen! ⚠️

Ik doe dit omdat ik mensen wil helpen hun doelen te behalen. Ben jij niet gemotiveerd genoeg? Ben jij niet bereid om er 100% voor te gaan?
Bespaar mij en jezelf dan de moeite. 

Mijn missie is om al mijn leden hun doelen te laten behalen. Dit kan alleen wanneer jij er ook klaar voor bent.

Dus, wanneer jij; 

  • een duidelijk doel voor ogen hebt
  • weet waar je naartoe wil, maar alleen nog geen idee hebt hoe je daar komt
  • klaar bent om aan de slag te gaan en zin hebt om te knallen

    Meld je dan snel aan via de site (https://espinosacoaching.nl/gratis-1-op-1-consult/) voor een vrijblijvende en persoonlijke intake!